Navštíveno 4949x

mozno vice kusu.mozne osobni predani mlada boleslav 775418498 spek3d@seznam.cz
Jsou nové nepouzité s kupónem?

17.02.2014, 08:18 |
AR jako pavelk, byl by zájem o jednu.
kuci zalovejte mi kolem treti odpo domluvime se i z krz odeslani
kuci zalovejte mi kolem treti odpo domluvime se i z krz odeslani.a jsou nepouzite s kuponem

17.02.2014, 09:21 |
tesil Je v tom i znamka na 2015?
chci a nemám problém s Prahou ani MB :)

17.02.2014, 11:39 |
Rudi taky bych jednu bral, ale asi poštou
čekám kdy odpovíš zda jsou nové či nikoliv?

17.02.2014, 13:08 |
swep myslím si, že Prahy do MB projedeš na palivu více než 200Kč což je v tomto případě sleva na kusu známky
PAVELK
17.02.2014, 08:56 | spek3d
kuci zalovejte mi kolem treti odpo domluvime se i z krz odeslani.a jsou nepouzite s kuponem
Myslim ze tu odpoved mas :)
tak jeste jedno znamky jsou nove nepouzite.doklad byl uz neni znamky byly do vetsi firmy nakonec se nevyuzili.kdo chce at mi zavola bo v tom jinak bude bordel.
Jen tak pro zajímavost, cca minuly týden bylo v mém okolí vykradeno několik desítek aut a to bez poškozeni zámků nebo skel, proste někdo mel koncernove ovladače, z těch aut někdo ukradl vždy jen známky a par drobností včetně žvýkaček nebo cd a různé papíry, jelikož 3 auta byly moje firemní tak jsem se nad tvým inzerátem pozastavil, pravděpodobně si te pozve i policie jelikož tvůj příspěvek sleduji

17.02.2014, 15:31 |
spek3d | Upraveno: 2014-02-17 15:32:59
.
ti asi jebe vid?znamky jsou i s druhym kusem spojene,takze asi nemam cas jezdit po meste a sloupavat nekomu znamky a pak je nejak ani nevim jak spojovat:-Dcelkem vtipne.a za druhe mam jich par a ne 100 jak ty si asi myslis.a jestli me chces obvinovat z neceho o cem vim ze jsem neudelal,tak to muzem probrat osobne.nemyslim tim zadny vyhrozovani ani mlaceni pouze konverzace
Netvrdím ze si je ukradl rozhodne ne
a propo jestli teda nekdo vykrada z aut znamky tak asi uz budou nalepeny tim padem strhnuty z okna a u nekterych bude chybet utrzek.a na druhou stranu nahravas zlodejovi pokud si je nechas nevypsany a nenalepeny v aute.chapu ze ses nasranej ale obvinovat me z neceho aniz bys mel podklady....

17.02.2014, 17:30 |
bafis a propo...strhnuta znamka se da na poste vymenit za novou ;-)
a někdo tu psal, že chtějí kopii TP....
[ Link ]

17.02.2014, 17:55 |
macek :-)) no ty vole tady fakt uz nekterejm lidem jebe:-)) fakt ma asi nekdo stihoman:-))
a neni potreba nahodou i ta druha cast k vymene?
Jasne ze je..
Jinak jako macek :D
taky me to napadlo ale spis z jakyho duvodu??

17.02.2014, 18:16 |
macek spek3d to snad poznas komu asi jebe a ma stihu pac tohle uz je sila co nekdo tady predvadi :-)) napises ze neco prodavas KOMPLET I S DRUHOU CASTI SPOJENE a nekdo s toho usoudi ze to musi bejt z kradeze a uz to jede :-)) je to usmevny ne?:-)
me to taky prijde na hlavu abych pri dvou pracich jeste chodil po autech a kradl znamky a majitelum z penezenek i maly tp abych je pak mohl menit ,hlavne jedna znamka jedno auto.a za druhy prodavat na netu kradeny zbozi jeste k tomu verejne mi prijde blaznivy.prece jen mam 2 letyho kluka a za to nic co na tom mam resp.jeste pod cenou mi to opravdu nestoji.mam jiny starosti nez se modlit kdy si pro me prijdou.takze tak. a PAVELK by mohl na mou dalsi reakci nejak odpovedet nebo klidne celkove.bo mi prijde ze mu dosli slova...
superba mi za 3roky vykradli uz 5x, z toho 1x jen rozbity okno, 1x ukradena taska (moje blbost) a 3x columbus, drobný a jeden redbul. vsem doporucuju havarijni pojisteni, prtz nikdy to se mnou tak nezahejbalo, abych zacal vyhrozovat nekde na netu sledovanim a pcr, kdyz nekde uvidim inzerat na kozenou diplomatku. Prijde mi to ubohy, uhozeny a hlavne teda minimalne na par facek na probrani se.
Sorry za OT, ale tohle me po dlouhy dobe zas dostalo.
Chtel jsem tu jednu znamku taky strelit, ale koukam, ze by to tu nekoho zbytecne podrazdilo
Zejtra navecer jedeu pres MB, tak jich muzu par privezt do PHY...
zejtra by to na vecer kolem 7-8h slo drive to nestiham

18.02.2014, 14:21 |
Mika Co čtvrtek jeden kousek kolem poledne?
jo klidne neni problem. dj.DEKL kdyz budes chtit tak se klidne zastav
Uz sem doma, takze ja nic...
kdo ma zajem tak s doporucenym psanim 1330,- nebo osobka. spek3d@seznam.cz 775418498

19.02.2014, 16:26 |
DaveF kdyby chtěl někdo účet k DZ tak mám jeden volný
Tak jak PAVELK sleduješ to,hlídáš to?

22.02.2014, 00:06 |
rebel jako macek .
HOŠI DEJTE SI PAR FACEK shanite lacino a pak sem tahate PČR JDETE DO PČI :-) Znamky se kradou každoročne od prosince do května nic nového .A 99% prodeju na bazaru se da brat jako že pocházejí z trestné činnosti tak to se nedivím že se vesele krade ve velkem když se jiní zajímaji o blbosti
Každopadně preji uspěšny prodej a nemusiš se obhajovat odkud maš znamky prostě mam znamku chces levneji nebo ne a basta

22.02.2014, 00:10 |
rebel Luke 288 : s columbusem nejsi jedinej znamimu to v Praze udelali taky .Poprve pryč on koupil novej po vyplaceni pojistovny origo u WV namontovali novej kousek a ten den co to privezl zase o nej prisel po te mu pojistovna vypovedela smlouvu a delala ofuky s proplacenim A co delala naše slavna PČR hledala zlodeje pičovinek
rebel diky.
jinak mam tu posledni kousek.